Névjegy

Szatmári Nóra / író, life coach, asztro-coach, asztrológus, névelemző

Nóra igazi innovátor, örökmozgó, aktív, szeret élni, létezni, felfedezni, – hiszi, adni és kapni egyaránt jó, mert a mérleg nyelvének ki kell egyensúlyozódnia. Olyan dolgokat szeret létrehozni, melyek formabontók, egyediek és újak. Meglepő szisztémákat ötvöz, mint legújabb könyvében a Hold és a kristályok energetikájának együttműködését a gyógyászat terén.

1999 óta foglalkozik tanácsadással privát praxisban, céges rendezvényeken, különféle társadalmi eseményeken. Erős, megbízható, gyakorlatias és a kihívásokat kedvelő tanácsadó, és kizárólag hatékony, eredményes, megtérülő munkafolyamatokra törekszik.

Kiemelten fontosnak tartja az egyéni kibontakozást. A stratégiai tervezést, a tudatos fejlődésre való ösztönzést minden esetben beépíti tanácsadásai mellett előadásaiba és workshop-jaiba. Vallja, hogy mindig van új kihívás az életben, és erre ösztönzi klienseit, hallgatóközönségét. Ma már a coaching stílusú tanácsadást részesíti előnyben, tudatosan építi a hozzá fordulók személyiségét, növeli önbizalmukat, bíztatja őket a tanulásra, fejlődésre, okos konfliktuskezelésre. A motivációt tartja az eredményesség zálogának.