Egyéb

Tisztító, oldó, elengedést segítő szeánsz (garanciával)

Sok évnyi tapasztalattal a hátam mögött összeállítottam egy új programot. Rengeteg megkeresést kapok azzal összefüggésben, hogy miképp lehet nyűgtől, macerától, folyamatos lelki fájdalomtól, tartós gyásztól, stb. megszabadulni.

Ki vagyok én? > Szatmári Nóra

  • Alacsony energiaszint, fáradtság, nyugtalanság, félelem jó ideje?
  • Rossz alvás, éjszakai forgolódás, vizelési inger, hideglelés?
  • Szorító, fullasztó érzés? Orvosi vizsgálatokkal viszont nem magyarázható?
  • Éjszakai rémálmok, rendszeres felébredés, felriadás, ijedtség?
  • Ingadozó kedélyállapot, fent és lent, gyakorta ok nélkül?
  • Fura viselkedés, kellemetlen reakciók, felcsattanások, felesleges viták?
  • Elszeparálódás rokonoktól, barátoktól, már-már antiszociális viselkedésmód?
  • Fizikai fájdalmak, hajhullás, bőrelváltozások – látszólag – ok nélkül?
  • Legvégül, de nem utolsó sorban: elengednél valakit? Szerelmet, halottadat, valakit, aki kedves, fontos volt számodra?

Semmi sincs ok nélkül! Amennyiben folyamatosan, hosszabb ideje tapasztalod ezeket a tüneteket, és már tele a hócipőd, akkor ideje ezen módosítani! Számos csoportos foglalkozás tartottam (és fogok tartani), ám látom, hogy roppant nagy igény van arra, hogy a bánatot, fájdalmat, kedves halottat ne másokkal, hanem egyedül engedj el.

Kérj időpontot! > +36 70 311 6125

Ez a program olyan energiákat indít el benned, amikkel új lendületet kapsz! El fogod hinni, hogy gyorsan ki fog sütni a fejed felett a nap! Az elengedés képessége neked is megadatik, ehhez nyújtok segítő jobbot.

Ez a program komplex megoldást nyújt, ráadásul pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Kiknek ajánlom? Mindenkinek, aki kiutat keres a problémák közül! Akik nem akarnak tovább fulladozni, szenvedni és mártírként élni. Módosíts! Tedd meg az első lépést, én végigkísérlek ezen az úton! Megvan a hatásos módszerem.

Ismerd meg a Két Ösvény Klubot itt!

Alapvetően teljesen mindegy, hogy rontás, átok, kötés, negatív energia van rajtad és gyötör nap, mint nap – ezek természetüknél fogva azonos forrásból erednek, így azonos módon lehet őket kezelni, megsemmisíteni, valamint jó hatásokat beinvitálni az életünkbe.

VEDD KOMOLYAN A JELEKET!

Húzhatod az időt egy darabig, ám végül be fogod látni, hogy segítség kell. Otthon meg tudod egyedül csinálni? Könnyen lehet, hogy igen! Ám, ha külső támogatásra vágysz, itt vagyok: Ha nem kezeled időben ezt a helyzetet, lassan, de biztosan egyszerűen felemészt, rosszabb esetben felzabál, ellehetetlenít, tönkretesz anyagilag, erkölcsileg, és olyan dolgokat fogsz csinálni, amiket amúgy sosem tennél. S hidd el, ezek nem felemelő, sem nem örömteli történések, hanem kifordulsz önmagadból, s egy idő után már senki sem lesz kíváncsi rád. Minél tovább húzod a időt, annál nehezebb belőle kimászni…

Mivel mindenkinek más a tempója, felfogó és befogadó képessége, s ami valakinek pikk-pakk megy, a másiknak csak lassan döcög előre, lehetetlenség megjósolni, neked hány alkalomra van szükséged. Tapasztalataim szerint sokaknál elég akár már egy találkozás és kezelés (!), másoknál ez kettő-három is lehet. Mindent kielemzünk, átbeszélünk, megoldást keresünk.

Tematika:

Találkozó: egyeztetett időpontban
Helyszín: Két ösvény klub (Budapest, Kálvin tér)
Külön kérésre, konkrét indokkal házhoz is megyek! Budapesten és környékén, nyáron Debrecen, Hajdúszoboszló környékén is.
Ismerkedés, kérdések, válaszok: elmondod, mit érzel és tapasztalsz mostanság, miért jöttél, mitől / kitől szeretnél megszabadulni.
Energetikai felmérés ingával, pálcákkal
Az eredmények átbeszélése, megvitatása.
Szertartás elvégzése: 45 perces kristályharmonizációs program + elengedés és csakra meditáció + reiki kezelés + auratisztítás
Energetikai felmérés a kezelés után ingával, pálcákkal
Ajándék csakrameditációt kapsz, amit otthon rendszeresen használsz, így a távozó negatív energiák képtelenek lesznek visszakapaszkodni rád. (ez kötelező feladat, nem választható, nem opciós!)
Szertartás után a fennmaradt kérdések megválaszolása.
Program hossza: 60-90 perc
Kérj időpontot! > +36 70 311 6125

PROGRAM ÁRA:

Első alkalom (60-90 perc): 25.000 Ft
Második alkalom (60-90 perc): 22.000 Ft
Harmadik alkalom (60-80 perc): 20.000 Ft
Negyedik alkalom (50-60 perc): 16.000 Ft
Házhoz megyek opció: alapár + 5.000 Ft kiszállási költség
Házhoz megyek opció esetén a tiszteletdíj előre utalandó. Csak Budapest és max. 10 km-es vonzáskörzetében, alkalmanként Debrecenben és Hajdúszoboszlón.

Amennyiben négy alkalommal is eljössz hozzám, a negyedik kezelés után választhatsz a Bőség kristály karlánc & Áldás kristály karlánc & Hála kristály karláncok közül, egyet ajándékba adok.

Fontos: Mivel mindenkinek más a tempója, felfogó és befogadó képessége, s ami valakinek pikk-pakk megy, a másiknak csak lassan döcög előre, lehetetlenség megjósolni, neked hány alkalomra van szükséged. Tapasztalataim szerint sokaknál elég akár már egy találkozás és kezelés (!), másoknál ez kettő-három is lehet. Mindent kielemzünk, átbeszélünk, megoldást keresünk.

Amennyiben az első alkalom után azt érzed, hogy semmi nem lett jobb, nem módosult, nem lettél felszabadultabb, örömtelibb, energikusabb, akkor a kezelés ingyenes volt. Elköszönünk egymástól és nincs harag. Tényleg 🙂

Kérj időpontot! > +36 70 311 6125