Egyéb

Hála Kristály karlánc + e-book

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő, egyben HÁLÁRA ÖSZTÖNZŐ karkötő.
Ha hálás vagy, akkor egyre több jó dolgot kapsz. Sosem szabad viszonzatlanul hagyni mások tetteit. Erre való a hála.
A Hála Kristály karlánc viselésével mindig észben tudod tartani, hogy jó hálásnak lenni. Megköszönni, ha valamit kapsz.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék.

REGGELI.HU WEBÁRUHÁZ és karlánc ITT!


Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló karkötő. Igazi család-, barát- és szerelem összetartó szerepet kaphat, erősíti a különféle emberi kapcsolatokat.


A karkötő 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készült. Hossza: 20 cm, hosszabbító lánccal ellátva (+ 3,5 cm), így testalkattól függetlenül bárki hordhatja, – akár bokán is! A díszítő kiegészítők mind nikkelmentes, antiallergén alkatrészek, nem okozhatnak bőrirritációt. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, – nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben.
A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK E-BOOK – CSAK HÁLA KRISTÁLY KARLÁNC TULAJDONOSOKNAK!