Egyéb

Áldás Kristály karlánc

Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló karkötő. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat.

Ma is készült egy egyedi darab a Két Ösvény klubban:

A karkötő 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készült. Hossza: 20 cm, hosszabbító lánccal ellátva (+ 3,5 cm), így testalkattól függetlenül bárki hordhatja, – akár bokán is! A díszítő kiegészítők mind nikkelmentes, antiallergén alkatrészek, nem okozhatnak bőrirritációt. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Karlánc mellé dukál: Ezoterikus Kalendárium 2019

A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, – nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük.

KIZÁRÓLAG a www.reggeli.hu webáruházban kapható, EGYEDI termék, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.Lépések egyedi karlánc esetén:

  • időpont egyeztetés
  • találkozunk
  • elmondod mit szeretnél, mire vágysz
  • meghallgatom az esetleges nyűgjeidet, miben szenvedsz hiányt, min módosítanál, van-e egészségügyi problémád
  • közösen kiválasztjuk a kristályokat
  • felfűzzük úgy, hogy csinos legyen, neked tessen
  • és már használhatod is!

Időpont egyeztetés: +36703116125

Szatmári Nóra

Helyszín: Két Ösvény Klub 1082 Bp., Baross u. 3.

Választható opciók:

I. 30 perc személyes kristályharmonizáció & 1 db saját kristály karlánc készítés együtt: 10,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

II. 45 perc személyes kristályharmonizáció & 1 db saját kristály karlánc készítés együtt & 1 db Kristályharmonizáció c. könyv: 13,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

III. 2 fő (barátok, párok, szülő-gyermek) 60 perc személyes kristályharmonizáció & 2 db saját kristály karlánc készítés együtt: 16,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

IV. 2 fő (barátok, párok, szülő-gyermek) 60 perc személyes kristályharmonizáció & 2 db saját kristály karlánc készítés együtt & 1 db Kristályharmonizáció c. könyv: 18,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

Gondolataim a kristálygyógyászatról:

A kristálygyógyászat gyakorlatát és a témához kapcsolódó tanácsaimat saját tapasztalatomból és szakirodalmi olvasmányokból, tanfolyamokból merítettem. Amennyiben Te, kedves olvasó, szeretnél mélyebben megismerkedni a témával, ajánlom, hogy ne kizárólag egy forrásból táplálkozz, hanem minden esetben több helyen fellelhető segédanyagokat, leírásokat gyűjts össze, s a számodra legmegfelelőbb válogatásból dolgozz magadon, vagy szeretteiden. Bátran kijelentem, hogy a legtöbb hasznot a gyakorlat jelenti. Teszteld a különféle leírásokat, készíts jegyzeteket, és folyamatosan ki tudod szűrni azt, mi hasznos számodra, s mi nem az. A kristályterápia sokszínű lehetőségeiből emberileg és szakmailag is sokat profitáltam, hisz csodálatos, sokoldalú, egyszerű, ám mégis hatékony gyógyító eljárás. Bárki gyakorolhatja, s érezheti kellemes hatásait.

A különféle kristálygyógyászattal foglalkozó kiadványokban és/vagy online felületeken elérhető írásokban feltüntetett információk nem feltétlenül azonosak, és nem is lehetnek azok, hisz minden terapeutának ki kell dolgoznia a saját módszereit, melyeket a lehető legnagyobb odaadással kell a páciensei javára fordítania. 19 éves korom óta gyűjtöttem össze írásban a tapasztalataimat, ideje, hogy átadjam azoknak, akik nyitottak és érdeklődők a téma iránt. A könyvben leírt minden információ váljon egészségedre, okozzon örömöt, meglepetést, gyógyulási lehetőséget! Akár hivatásként, akár kellemes időtöltésként tekintesz rá, óriási az esély arra, hogy egy életre elköteleződsz mellette. Hiszem, hogy érdekesnek, s hasznosnak találod könyvem tartalmát.

Csoportos karlánc készítés, 2019. január