Egyéb

Egyedi kristály karlánc – 60 éves hölgynek :-)


Évek óta készülnek az egyedi karláncok a Két Ösvény klubban, ahol ismét összeállt egy gyönyörű darab, egy csodás, már nyugdíjas hölgynek. Azt mondta, 60 évesen szeretne végre türelmesebb és toleránsabb lenni. Hát legyen 🙂

Karlánc mellé dukál: Ezoterikus Kalendárium 2019

Ez így történt ma is, íme az eredmény, melyhez természetesen a kristályharmonizációs technikát is segítségül hívtam. Emellett fontos volt, hogy a karlánc ne legyen túl színes (csiricsáré…), sem pedig kihívó. Illeszkedjen a hölgy „minimál stílusához”. Ennek megfelelően állítottuk össze az ékszert:

Ez pedig egy baba vonzó kristály karlánc:

Lépések:

  • időpont egyeztetés
  • találkozunk
  • elmondod mit szeretnél, mire vágysz
  • meghallgatom az esetleges nyűgjeidet, miben szenvedsz hiányt, min módosítanál, van-e egészségügyi problémád
  • közösen kiválasztjuk a kristályokat
  • felfűzzük úgy, hogy csinos legyen, neked tessen
  • és már használhatod is!

Időpont egyeztetés: +36703116125

Szatmári Nóra

Helyszín: Két Ösvény Klub 1082 Bp., Baross u. 3.

Választható opciók:

I. 30 perc személyes kristályharmonizáció & 1 db saját kristály karlánc készítés együtt: 10,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

II. 45 perc személyes kristályharmonizáció & 1 db saját kristály karlánc készítés együtt & 1 db Kristályharmonizáció c. könyv: 13,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

III. 2 fő (barátok, párok, szülő-gyermek) 60 perc személyes kristályharmonizáció & 2 db saját kristály karlánc készítés együtt: 16,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

IV. 2 fő (barátok, párok, szülő-gyermek) 60 perc személyes kristályharmonizáció & 2 db saját kristály karlánc készítés együtt & 1 db Kristályharmonizáció c. könyv: 18,000 Ft (tartalmazza az Áfa összegét)

Gondolataim a kristálygyógyászatról:

A kristálygyógyászat gyakorlatát és a témához kapcsolódó tanácsaimat saját tapasztalatomból és szakirodalmi olvasmányokból, tanfolyamokból merítettem. Amennyiben Te, kedves olvasó, szeretnél mélyebben megismerkedni a témával, ajánlom, hogy ne kizárólag egy forrásból táplálkozz, hanem minden esetben több helyen fellelhető segédanyagokat, leírásokat gyűjts össze, s a számodra legmegfelelőbb válogatásból dolgozz magadon, vagy szeretteiden. Bátran kijelentem, hogy a legtöbb hasznot a gyakorlat jelenti. Teszteld a különféle leírásokat, készíts jegyzeteket, és folyamatosan ki tudod szűrni azt, mi hasznos számodra, s mi nem az. A kristályterápia sokszínű lehetőségeiből emberileg és szakmailag is sokat profitáltam, hisz csodálatos, sokoldalú, egyszerű, ám mégis hatékony gyógyító eljárás. Bárki gyakorolhatja, s érezheti kellemes hatásait.

A különféle kristálygyógyászattal foglalkozó kiadványokban és/vagy online felületeken elérhető írásokban feltüntetett információk nem feltétlenül azonosak, és nem is lehetnek azok, hisz minden terapeutának ki kell dolgoznia a saját módszereit, melyeket a lehető legnagyobb odaadással kell a páciensei javára fordítania. 19 éves korom óta gyűjtöttem össze írásban a tapasztalataimat, ideje, hogy átadjam azoknak, akik nyitottak és érdeklődők a téma iránt. A könyvben leírt minden információ váljon egészségedre, okozzon örömöt, meglepetést, gyógyulási lehetőséget! Akár hivatásként, akár kellemes időtöltésként tekintesz rá, óriási az esély arra, hogy egy életre elköteleződsz mellette. Hiszem, hogy érdekesnek, s hasznosnak találod könyvem tartalmát.

Csoportos karlánc készítés, 2019. január